Ve Final!!!



  • Ve finale çeyrek kala... Artık sonuna geldiğimiz bir Fotoğraf Yarışması'nın bu kadar ilgi göreceğini, katılımın bu kadar yüksek olacağını ne yalan söyleyeyim, beklemiyordum! Hani jüri üyelerimiz ateşleyici gücümüz, bizi desteklerler diye düşünmüştüm. Çok daha fazlasını gördük. Sağolsunlar..
    Ama bunun 2. sini nasıl yapacağız arkadaşlar? 😮 1. de çıta o kadar yukarıdan başladı ki, 2. için bizleri verdiğiniz değerin sorumluluğu bekliyor. Olsun Karabük Üniversitesi yapar. 😊 Daha iyisini, daha güzelini.. Uyum içinde çalıştığımız Düzenleme Komitemize, Destek ve güvenlerini hep yanımızda hissettiğimiz jüri üyelerimize, TFSF'ye, sadece bir şehrin değil, ülkenin geleceğini kuran, "Fabrikalar Kuran Fabrika" ünvanını sonuna kadar hak eden #kardemir 'e, Karabük Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Refik Polat' a ve katılımları ile bizleri mutluluğa boğan tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler.

    Salı günü kimselere randevu vermeyin, dolu dolu bir final programı ile birlikte olmak dileği ile...

    #kbü, #sosyalkardemir, #tfsf_official, #tfsfonaylıyarışmalar, #kardemir, #safranbolu, #fethitokergüzelsanatlarfakültesi, #karabük, #fotoğraf, #photography, #emek







26.05.2022
Ali Baykala
Okunma:  (  691  )